“Κόκκινος” συναγερμός έχει σημάνει στα Τρίκαλα, καθώς εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο νεαρός ασθενής με συμπτώματα παρόμοια με αυτά που είναι γνωστός ο κοροναϊός.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr πρόκειται για έναν 19χρονο Τρικαλινό, ο οποίος πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Γερμανία.


Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, έγιναν κάποιες εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, αλλά σύμφωνα με τα όσα επιβάλει το πρωτόκολλο νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (10.03.2020) μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, που είναι και το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό.
Πηγές: tv10.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.













































![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)






























































