Δραματική η αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών με νόσο COVID – 19, ειδικά στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Μία 14χρονη κοπέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείου του ΕΣΥ του Λεκανοπεδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, απο τα parapolitika.gr, η 14χρονη κοπέλα, είναι κάτοικος της Κηφισιάς Αττικής.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η κοπέλα έπασχε απο κάποιο υποκείμενο νόσημα.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-75x75.jpg)

















![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)


















































































