Αυτός είναι ο Μοναδικός τρόπος! Κάνε την γυναίκα να …παραμιλάει στο κρεβάτι

Πολλές Ελληνίδες πλέον ψάχνουν εκείνες να λύσουν το πρόβλημα των συντρόφων τους στο κρεβάτι.

Διαβάστε παρακάτω την προσωπική εμπειρία της Λουκίας.

Γειά σε όλους, με λένε Λουκία. Είμαι 32 χρονών και αυτή είναι η ιστορία μου.

Στην αρχή σκεφτήκαμε: Εντάξει, πώς έχουν τόση αντοχή όλοι αυτοί στις τσόντες – δοκιμάσαμε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, από Βιάγκρα και άλλα παρόμοια χάπια στύσης μέχρι γιόγκα και ταντρικό σεξ. Μπούρδες – το πέος του έμενε χαλαρό και το σεξ δεν διαρκούσε πάνω από ένα-δυο λεπτά.

Σε περίπου 6 μήνες τα παράτησα. Αποφάσισα ότι αυτά ήταν τα γονίδιά του και η σωματική του κατάσταση και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι΄ αυτό. Εξάλλου, δεν μπορώ να πω ότι τον ήθελα όσο πριν, ξέροντας ότι όλο αυτό θα καταλήξει σε φιάσκο. Εγώ δεν θα ήμουν ικανοποιημένη, αυτός θα στενοχωριόταν. Ένιωθα ότι το αγόρι μου έχανε εντελώς την αυτοπεποίθησή του.

Αμέσως έψαξα στο internet για να μάθω λεπτομέρειες για να μπορέσω να καταφέρω τον άντρα μου να γίνει επιτέλους….Δυνατός στο κρεβάτι.

Εντάξει, πώς έχουν τόση αντοχή όλοι αυτοί στις τσόντες – δοκιμάσαμε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, από Βιάγκρα και άλλα παρόμοια χάπια στύσης μέχρι γιόγκα και ταντρικό σεξ. Μπούρδες – το πέος του έμενε χαλαρό και το σεξ δεν διαρκούσε πάνω από ένα-δυο λεπτά.

Αποφάσισα ότι αυτά ήταν τα γονίδιά του και η σωματική του κατάσταση και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι΄ αυτό. Εξάλλου, δεν μπορώ να πω ότι τον ήθελα όσο πριν, ξέροντας ότι όλο αυτό θα καταλήξει σε φιάσκο. Εγώ δεν θα ήμουν ικανοποιημένη, αυτός θα στενοχωριόταν. Ένιωθα ότι το αγόρι μου έχανε εντελώς την αυτοπεποίθησή του…

Μην το χάσεις:  Οι καμπύλες της Πασίγνωστης Ελληνίδας είναι ακατάλληλες για καρδιακούς… (εικόνες)

Και τότε, εκεί που δεν το περίμενα, ήρθε βοήθεια…

Διάβασα τυχαία μια συνέντευξη του Τζόνι Σινς, του πορνοστάρ του Brazzers, όπου έλεγε ότι όλοι οι άντρες μπορούν να λειτουργούν σεξουαλικά μέχρι και 2 ώρες συνεχόμενες. Αυτό είναι κάτι που με ενδιαφέρει, σκέφτηκα. Σύμφωνα με τον Τζόνι, αυτός χρησιμοποιεί το φυσικό προϊόν Atlant Gel το οποίο τονώνει την παραγωγή σεξουαλικών ορμονών και δίνει τη στύση ενός 17χρονου και την αντοχή ενός πορνοστάρ.

Ο Τζόνι συστήνει το αυθεντικό Atlant Gel, έτσι βρήκα την ιστοσελίδα τους και αποφάσισα να το παραγγείλω. Έμεινα πραγματικά έκπληκτη από την τιμή κι έτσι, χωρίς δισταγμό, παράγγειλα αυτό το τζελ.

Το αποτέλεσμα;

Το πακέτο έφτασε σύντομα και ανυπομονούσα να πάμε στο κρεβάτι – μετά που αποκοιμήθηκε, άλοιψα το τζελ στο πέος του. Σε λιγότερο από μια ώρα, το αγόρι μου ξύπνησε με μια σούπερ τεράστια, σούπερ σκληρή στύση, και θα με πιστέψετε αν σας πω ότι πηδιόμασταν 1 ώρα και 47 λεπτά! Απίστευτη ηδονή, πολύς ιδρώτας και πολλές φωνές -ένα τέλειο πήδημα, το καλύτερο που είχα ποτέ. Περίμενα βέβαια κάποια βελτίωση, αλλά αυτός ήταν κάποιος που δεν ήξερα καθόλου.

Μην το χάσεις:  Κλέλια Θεοδώρου: Βρετανίδα με ελληνική ομορφιά (εικόνες)

Η ιστοσελίδα λέει ότι το Atlant Gel θα τόνωνε επίσης τη λίμπιντο στο άλλο μου μισό κι αυτό είναι που θα ελέγξουμε σε κανα-δυο εβδομάδες. Ακόμη δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τα βότανα λειτουργούν καλύτερα από το Βιάγκρα -και όλα αυτά στην τιμή δύο εισιτηρίων του σινεμά και χωρίς ανόητες συνταγές. Το αποτέλεσμα αξίζει κάθε λεπτό του ευρώ (ήδη παράγγειλα ακόμα τρία πακέτα) -η ζωή είναι σύντομη κι εγώ δεν είμαι από εκείνα τα κορίτσια που κάνουν οικονομία στις απολαύσεις.

Έτσι, προτείνω ανεπιφύλακτα το Atlant Gel σε όποιον θέλει να βελτιώσει τη σεξουαλική του ζωή.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

  1. Οι στύσεις σας μπορεί να γίνουν «άβολα σκληρές» και να διαρκούν περισσότερο από το κανονικό.
  2. Σιγουρευτείτε ότι εσείς (και ο/η σύντροφός σας) είστε αρκετά υγιείς για έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.
  3. Μπορεί να έχετε στύσεις αρκετά συχνά μέσα στην ημέρα. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το Atlant Gel αν επηρεάζεται αρνητικά η εργασία σας.
  4. Δεν είναι κόλπο… Είναι η τελευταία λέξη της επιστήμης σε συνδυασμό με τη φύση. Μερικά απλά συστατικά που μπορούν επιτέλους να λύσουν όλα σας τα προβλήματα.
  5. Κι αν δεν ξυπνάτε κάθε, μα κάθε πρωί με στύση, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ το χρειάζεστε περισσότερο απ’ ότι οι περισσότεροι άντρες –> Αυτό είναι το πρώτο προειδοποιητικό σημάδι!

**ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΝΕΟΥΣ ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ**

loading...