Viral βίντεο: Βρήκε τον άνδρα της στο διαμέρισμα άλλης γυναίκας και πιάστηκαν μαλλί με μαλλί – Εκείνος καθόταν και τις κοιτούσε (video)
Πάρος: Ιδιοκτήτης beach bar για τον πνιγμό του 4χρονου: «Ρωτήστε τον πατέρα του πού ήταν εκείνη την ώρα» – «Βρέθηκε εμετός στο σημείο» λέει ο δικηγόρος του
Άδωνις Γεωργιάδης για την πτώση σοβάδων στο Βενιζέλειο: «Παιδιά χαλαρώστε, δεν καταρρέει το ΕΣΥ»
Εξαφάνιση του Θοδωρή Ψιάχου: Μεγάλη κινητοποίηση για τον 23χρονο που χάθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα – Αγωνία για την οικογένειά του
Το βίντεο από τις κάμερες για τον πνιγμό του μικρού στην πισίνα – «Θα αποδείξει όσα περιγράφω» λέει ο πατέρας του 4χρονου (video)
«13 του μήνα μου έλεγαν ότι είναι καλά και 14 πέθανε»: Οργή για τον θάνατο του 4χρονου Μάριου – Συγκλονίζει η μάνα του
Τατιάνα Στεφανίδου: Στους Παξούς με τον Νίκο Ευαγγελάτο – Η εικόνα που την έκανε να «λυγίσει»
Κρατούνται ο αδερφός και ο ανιψιός του 66χρονου που βρέθηκε νεκρός – Τι συνέβη (video)
Παρέμβαση εισαγγελέα για τα αιολικά πάρκα μετά την καταστροφική φωτιά στην Αττικοβοιωτία – Τι θα γίνει (video)
«Μου στέρησαν την αγκαλιά του πατέρα μου, πριν ακόμη γεννηθώ» – Ραγίζει καρδιές η κόρη του Τάσου Ισαάκ 30 χρόνια μετά

Η απάντηση της Mediamarkt για την καταγγελία περί παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού

Τεράστιες διαστάσεις έλαβε το ρεπορτάζ του thestival για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού από την αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών Mediamarkt, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας προέβη σε διευκρινίσεις.

Η καταγγελία που ανέδειξε το thestival αφορούσε την τιμή ηλεκτρικής κουζίνας μάρκας Siemens, η οποία σε περίοδο εκπτώσεων πωλούνταν σε μεγαλύτερη τιμή από ότι σε προγενέστερο διάστημα προ εκπτώσεων.

Διαβάστε την καταγγελία ΕΔΩ.

Η απάντηση της εταιρείας

Κατόπιν σχετικής ερώτησης του thestival προς το αρμόδιο τμήμα της Mediamarkt λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη απάντηση:

«Με αφορμή τις πρόσφατες αναρτήσεις και τα σχόλια σχετικά με τη διαφορά τιμών που μπορεί να προκύπτει ανά περιόδους σε συγκεκριμένα προϊόντα, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

Στην Media Markt ανανεώνουμε κάθε μέρα τις τιμές μας και μάλιστα 3 φορές, προκειμένου να είναι οι ανταγωνιστικότερες στην αγορά.

Μάλιστα είμαστε η μόνη εταιρεία στον κλάδο η οποία διαθέτει ηλεκτρονικά ταμπελάκια, επικαιροποιώντας καθημερινά τις τιμές στα καταστήματά μας ταυτόχρονα με το mediamarkt.gr

Παράλληλα με την καθημερινή επικαιροποίηση των τιμών, προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα υπάρχουν καθημερινά στα καταστήματά μας, ενίοτε σε τιμές χαμηλότερες από τις περιόδους εκπτώσεων.

Τέλος, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους και καταναλωτές μας, ότι οι τιμές της Media Markt είναι και θα εξακολουθήσουν να είναι οι χαμηλότερες που προσφέρονται, συγκριτικά με τις αντίστοιχες που θα βρουν στις υπόλοιπες αλυσίδες λιανικού εμπορίου.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση».

Πηγή: Thestival.gr

 ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ALLDAYNEWS

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Συντακτική ομάδα Alldaynews

Η συντακτική ομάδα του Alldaynews.gr καλύπτει καθημερινά την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα με ειδήσεις για πολιτική, κοινωνία, οικονομία, υγεία, media, lifestyle και έκτακτα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Related Posts

Leave Comment

ΠΡΟΒΟΛΗ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.