Ανέβηκαν επιτέλους τα τέλη κυκλοφορίας στο Taxis Net- Πώς θα δείτε τι θα πληρώσετε

0
68

Σε πόσεις δόσεις μπορεί να γίνει η καταβολή με πιστωτική κάρτα-Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017 για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, «ανέβηκαν»  πριν από λίγο στο Taxis Net. 

Οι τρόποι με του οποίους οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να εκτυπώσουν και να δουν την Ταυτότητα Οφειλής (ΤΟ) είναι δύο:

Ο ένας μέσω των κωδικών user name και password και ο δεύτερος χωρίς κωδικούς με δυο παραμέτρους: Το ΑΦΜ και τον πλήρη αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Τα τέλη κυκλοφορίας πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους για να αποφεύγουν οι ιδιοκτήτες το πρόστιμο, το  οποίο είναι το διπλάσιο  ποσό.

Υπάρχει βεβαίως η δυνατότητα να πληρωθούν σε έως 12 άτοκες δόσεις μέσω της πιστωτικής κάρτας,  με προϋπόθεση το υπόλοιπο της κάρτας να επαρκεί για την πληρωμή.

Για να δείτε, αλλά και να τυπώσετε, τα τέλη κυκλοφορίας 2017, όταν αυτά θα ανακοινωθούν και επίσημα και ενεργοποιηθεί η σχετική ηλεκτρονική υπηρεσία, θα πρέπει να μπείτε ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν “ανέβουν” τα νέα τέλη κυκλοφορίας 2017, πράγμα που θα συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, το έτος θα αναγράφει “2017”. Για να μπείτε στην φόρμα πρέπει να πατήσετε στην ένδειξη “είσοδος”.

Αμέσως μετά η φόρμα σας ζητάει να συμπληρώσετε το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας, αφού τα συμπληρώσετε δεν έχετε παρά να πατήσετε “εκτύπωση” για να δείτε τα τέλη κυκλοφορίας 2017.

loading...