Σκηνές ωμής βίας εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι σε δρόμο του Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, όταν ένας νεαρός επιτέθηκε σε άλλο πρόσωπο, χτυπώντας το επανειλημμένα με γροθιές και κλωτσιές.
Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια διερχόμενων πολιτών, ορισμένοι από τους οποίους έσπευσαν να παρέμβουν, προσπαθώντας να σταματήσουν τον ξυλοδαρμό και να απομακρύνουν τους εμπλεκόμενους.
Η επίθεση στη μέση του δρόμου
Το επεισόδιο σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ανάμεσα στα δύο πρόσωπα ξέσπασε έντονος καβγάς, ο οποίος γρήγορα εξελίχθηκε σε άγρια σωματική επίθεση.
Ο νεαρός φέρεται να κατάφερε στον άλλο άνδρα αλλεπάλληλα χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια, ενώ η συμπλοκή εκτυλισσόταν σε δημόσια θέα.
Οι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο αντέδρασαν, επιχειρώντας να χωρίσουν τα δύο πρόσωπα και να δώσουν τέλος στο βίαιο επεισόδιο.
Η Αστυνομία αναζητά τους εμπλεκόμενους
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί τι προηγήθηκε του καβγά και ποια ήταν η αιτία που οδήγησε στην επίθεση. Άγνωστο παραμένει επίσης εάν ο άνδρας που δέχθηκε τα χτυπήματα χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Η Αστυνομία διερευνά το περιστατικό και αναζητά τα πρόσωπα που εμπλέκονται, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η συμπλοκή.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, έως τώρα δεν έχει υποβληθεί επίσημη καταγγελία για το περιστατικό.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.





































































































