Πατέρας πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 40χρονο γιο του, με κυνηγετική καραμπίνα, κατά τη διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου, μέσα στο σπίτι τους, στις 7 το πρωί, στα Μέγαρα.
Τα αίτια του οικογενειακού επεισοδίου δεν έχουν γίνει γνωστά απο την αστυνομία, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι χρήστης ναρκωτικών, κάτι που πιθανότατα σχετίζεται με το συμβάν.
Ο πατέρας συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων, ενώ ο γιος νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



![Alldaynews.gr Kαθίζηση «κατάπιε» όχημα καθαριότητας του δήμου στα Ιωάννινα [δείτε εικόνες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/03/ioannina-odostroma-ipoxorise-3-1-75x75.jpg)















![Alldaynews.gr Kαθίζηση «κατάπιε» όχημα καθαριότητας του δήμου στα Ιωάννινα [δείτε εικόνες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/03/ioannina-odostroma-ipoxorise-3-1-360x180.jpg)


















































































