Κατερίνα Νίκα: Ποια είναι η σύντροφος του Γιώργου Μπόγρη – Η απαιτητική δουλειά της
Ο Γιώργος Μπόγρης έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, τόσο λόγω της σημαντικής πορείας του στο μπάσκετ όσο και μέσα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του. Τα τελευταία χρόνια, όμως, επιλέγει να προστατεύει περισσότερο την προσωπική του ζωή.
Στο πλευρό του βρίσκεται η Κατερίνα Νίκα, μια εντυπωσιακή νεαρή γυναίκα που δεν ανήκει στον χώρο της showbiz και έχει χαράξει μια εντελώς διαφορετική επαγγελματική διαδρομή.
Οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει κατά καιρούς κοινές εμφανίσεις, χωρίς να επιδιώκουν τη συνεχή προβολή της σχέσης τους. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε στην Πάρο, κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής καλοκαιρινής εξόδου.
Με casual εμφανίσεις και ευδιάθετοι, περπάτησαν μαζί στα γραφικά σοκάκια του νησιού, με την Κατερίνα Νίκα να τραβά τα βλέμματα. Ποια είναι, όμως, η γυναίκα που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Μπόγρη και με τι ασχολείται επαγγελματικά;

Ποια είναι η Κατερίνα Νίκα
Η Κατερίνα Νίκα έχει επιλέξει να ακολουθεί μια ζωή αρκετά μακριά από τη δημοσιότητα. Παρότι η σχέση της με έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες μπασκετμπολίστες έφερε αναπόφευκτα το όνομά της στο προσκήνιο, η ίδια εξακολουθεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ.
Προτεραιότητά της είναι οι σπουδές και η επαγγελματική της εξέλιξη, ενώ ο κλάδος που έχει επιλέξει απαιτεί ιδιαίτερη αφοσίωση, υπευθυνότητα και πολλές ώρες εργασίας.
Η σύντροφος του Γιώργου Μπόγρη δραστηριοποιείται στον χώρο της Ιατρικής, έχοντας δημιουργήσει μια ανεξάρτητη επαγγελματική ταυτότητα που δεν συνδέεται με την τηλεόραση ή την κοσμική ζωή.

Είναι ειδικευόμενη γιατρός στην Αναισθησιολογία
Η Κατερίνα Νίκα είναι ειδικευόμενη γιατρός στην Αναισθησιολογία, έχοντας μπροστά της μια ιδιαίτερα απαιτητική επαγγελματική καθημερινότητα.
Η συγκεκριμένη ειδικότητα προϋποθέτει πολυετή εκπαίδευση, επιστημονική κατάρτιση και μεγάλη ψυχραιμία, καθώς οι αναισθησιολόγοι διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις.
Η ίδια έχει επενδύσει σημαντικό κομμάτι της ζωής της στην επιστημονική και επαγγελματική της πορεία. Μακριά από τηλεοπτικά πλατό, κοσμικές εκδηλώσεις και επαγγέλματα που συνδέονται με την έκθεση, ακολουθεί τον δικό της δρόμο στον χώρο της υγείας.
Η μεγάλη αγάπη της για τα ταξίδια

Εκτός από την Ιατρική, μία από τις μεγαλύτερες αγάπες της Κατερίνας Νίκα είναι τα ταξίδια.
Της αρέσει να επισκέπτεται διαφορετικά μέρη, να γνωρίζει νέους προορισμούς και να συλλέγει εικόνες και εμπειρίες από τις περιοχές στις οποίες ταξιδεύει.
Όποτε οι απαιτητικές επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν, οργανώνει μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις. Τα ταξίδια αποτελούν για εκείνη έναν τρόπο χαλάρωσης και προσωρινής απομάκρυνσης από τους έντονους ρυθμούς της νοσοκομειακής καθημερινότητας.


Ανάμεσα στους φετινούς καλοκαιρινούς προορισμούς της ήταν και η Πάρος, την οποία επισκέφθηκε μαζί με τον Γιώργο Μπόγρη.


Μαζί στην Πάρο το φετινό καλοκαίρι
Οι νέες φωτογραφίες του ζευγαριού τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Πάρο.
Ο Γιώργος Μπόγρης και η Κατερίνα Νίκα απαθανατίστηκαν σε μια χαλαρή έξοδό τους, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές ημέρες μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Ο μπασκετμπολίστας εμφανίστηκε με λευκό T-shirt, μαγιό και slides, ενώ η σύντροφός του επέλεξε ένα ιδιαίτερο μπλε σύνολο, μαύρα γυαλιά ηλίου και επίπεδα σανδάλια.
Οι δυο τους περπάτησαν ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να φαίνεται ότι ενοχλούνται από την παρουσία του φωτογραφικού φακού.
Παρότι οι κοινές τους εμφανίσεις συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον, η σχέση τους δεν είναι από εκείνες που προβάλλονται διαρκώς μέσα από τα social media. Αντίθετα, έχουν επιλέξει να κρατούν τις περισσότερες προσωπικές στιγμές τους μακριά από τη δημόσια έκθεση.

Η Κατερίνα Νίκα φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρεί την προσωπική της ζωή προστατευμένη, έχοντας ως βασικές προτεραιότητες την επαγγελματική της πορεία, τους δικούς της ανθρώπους και τις δραστηριότητες που αγαπά.
Αυτό είναι ίσως και ένα από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό ενός ανθρώπου που έχει περάσει μεγάλο μέρος της ενήλικης ζωής του μπροστά στις κάμερες, όμως η ίδια εξακολουθεί να ακολουθεί τη δική της διαδρομή, με βασικό σημείο αναφοράς την Ιατρική και όχι τη δημοσιότητα.
«Με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί τρία χρόνια»
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Φάνη Λαμπρόπουλο, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στη σχέση του με την Κατερίνα.
Όπως αποκάλυψε, οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Παρά τη σταθερότητα της σχέσης τους, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν σκέφτεται ακόμη σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια.
«Θα δούμε αν θα παντρευτώ, δε ξέρω. Είμαι με το κοριτσάκι μου, την Κατερίνα, τρία χρόνια τώρα…» είπε αρχικά ο Γιώργος Μπόγρης και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ακόμα δε μου έχει περάσει από το μυαλό να κάνω οικογένεια. Στα 30 μου πέρασε πρώτη φορά, μετά το ξεπέρασα. Δε ξέρω στα 40 μου τι θα γίνει. Και μόνο που σκέφτομαι να έχω παιδιά να τρέχουν, πονάει η μέση μου ήδη. Δε λέω ότι είμαι όμορφος. Δε μου αρέσει να λέω πράγματα τα οποία τύχανε. Δεν είμαι περήφανος για πράγματα που τύχανε…».
«Της φτιάχνω και ταπεράκια για τη δουλειά»
Ο Γιώργος Μπόγρης αναφέρθηκε και σε πιο καθημερινές πλευρές της σχέσης τους, αποκαλύπτοντας ότι φροντίζει να βοηθά στις δουλειές του σπιτιού και να ετοιμάζει φαγητό για τη σύντροφό του πριν φύγει για τη δουλειά.
«Του Αγίου Βαλεντίνου πήρα λουλούδια στην κοπέλα μου, και έχω κανονίσει τετραήμερο την άλλη εβδομάδα. Θα πάμε στην αρκαδία…Η σύντροφός μου είναι γιατρός, αναισθησιολόγος…Κάνω δουλειές στο σπίτι, μπάντα έκανα γιατί έχω μεγαλώσει και μόνος. Είμαι της τακτοποίησης πολύ…Της φτιάχνω και ταπεράκια για τη δουλειά το πρωί».
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.









































































































