Ένας 12χρονος παρασύρθηκε στα βαθιά από κροκόδειλο μπροστά στα μάτια του θείου του, ο οποίος πάλευε επί επτά λεπτά να τον κρατήσει από το χέρι. Το παιδί βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ η σορός του εντοπίστηκε αρκετές ώρες αργότερα με βαριά τραύματα.
Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία, με τις Αρχές να επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα βίντεο που κατέγραψε μέρος της φονικής επίθεσης.
Θύμα ήταν ο 12χρονος Σουνίλ Σινγκ, μαθητής της 6ης τάξης, ο οποίος είχε πάει μαζί με τον θείο του σε ορυζώνα για αγροτικές εργασίες (είχαν πάει για να φυτέψουν ρύζι).
Ο κροκόδειλος όρμησε την ώρα που πλενόταν
Η τραγωδία φέρεται να εκτυλίχθηκε την Πέμπτη, κοντά στο χωριό Μουράουνβα.
Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, ο Σουνίλ είχε συνοδεύσει τον θείο του στον ορυζώνα και, λίγο πριν επιστρέψουν στο σπίτι, πλησίασε στον ποταμό Γκαγκάρα για να πλύνει τα χέρια και το πρόσωπό του.
Εκείνη τη στιγμή, ένας μεγάλος κροκόδειλος πετάχτηκε ξαφνικά από το νερό, άρπαξε το παιδί και άρχισε να το σέρνει προς το ποτάμι.
Ο θείος του και κάτοικοι που βρίσκονταν κοντά έτρεξαν αμέσως για να βοηθήσουν, προσπαθώντας να απομακρύνουν τον 12χρονο από τα σαγόνια του ζώου.
Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές τους, ο κροκόδειλος κατάφερε να παρασύρει το παιδί σε βαθύτερο σημείο του ποταμού.
Ο θείος του κρατούσε το χέρι του για επτά λεπτά
Ο θείος του 12χρονου, Βιτζάι Ρατζ Σινγκ, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές κατά τις οποίες προσπάθησε να σώσει το παιδί.
Χωρίς να διστάσει, πήδηξε μέσα στο ποτάμι και κατάφερε να πιάσει τον ανιψιό του από το χέρι. Για αρκετά λεπτά πάλευε να τον τραβήξει προς την όχθη, ενώ ο κροκόδειλος τον έσερνε προς τα βαθιά.
«Πήδηξα στο ποτάμι και κατάφερα να πιάσω το χέρι του. Παρέμεινα στο ποτάμι για σχεδόν επτά λεπτά προσπαθώντας να τον τραβήξω πίσω. Όμως ο κροκόδειλος ήταν πολύ πιο δυνατός και τον έσυρε σε βαθύτερα νερά. Δεν μπόρεσα να τον σώσω», δήλωσε ο θείος του, Βιτζάι Ρατζ Σινγκ, σε μια αγγλόφωνη εφημερίδα.
Η μαρτυρία του αποτυπώνει την απελπισμένη προσπάθεια που κατέβαλε, χωρίς τελικά να καταφέρει να νικήσει τη δύναμη του άγριου ζώου.
Βρήκαν τη σορό του αρκετές ώρες αργότερα
Αμέσως μετά την εξαφάνιση του παιδιού οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης στον ποταμό.
Κάτοικοι της περιοχής αναζητούσαν τον 12χρονο για ώρες, μέχρι που κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανασύρουν τη σορό του περίπου στις 10 το βράδυ.
Οι Αρχές ανέφεραν ότι το σώμα του παιδιού είχε δεχθεί εκτεταμένα τραύματα και είχε καταβροχθιστεί εν μέρει από τον κροκόδειλο.
«Το δεξί πόδι του θύματος και το τμήμα κάτω από τη μέση είχαν καταβροχθιστεί», δήλωσε ο δασοφύλακας Σακίμπ Ανσάρι.
Η αστυνομία, σύμφωνα με το NDTV, επιβεβαίωσε ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αυθεντικό και καταγράφει μέρος της επίθεσης που στοίχισε τη ζωή στον 12χρονο.
Ορφανός από γονείς και μοναδικός γιος της οικογένειας
Ο Σουνίλ ήταν μαθητής της 6ης τάξης και είχε ήδη βιώσει τη μεγάλη απώλεια και των δύο γονιών του.
Ήταν το μοναδικό αγόρι της οικογένειας και μεγάλωνε μαζί με τις τρεις αδελφές του, γεγονός που κάνει ακόμη βαρύτερο το πένθος των συγγενών του.
Η οικογένεια αναμένεται να λάβει αποζημίωση ύψους 400.000 ρουπιών, στο πλαίσιο κυβερνητικού προγράμματος οικονομικής στήριξης για θανάτους από επιθέσεις άγριων ζώων.
Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες
India📍
This tragic incident occurred near the Ghaghara River in Tikuri village, Bahraich district, Uttar Pradesh, where a 12-year-old boy named Sunil was attacked by a crocodile while washing his hands and feet after transplanting paddy. The crocodile seized the boy in its jaws… pic.twitter.com/aTc5zsNbbM
— Nature Chapter (@NatureChapter) July 17, 2026
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.










































































































