Σοκ στην Κοινωνία ώρα Mega: «Έφυγε από κοντά μας… Αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά. Είμαστε σοκαρισμένοι»
Βαρύ ήταν το κλίμα στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να εμφανίζεται μόνος του και να προχωρά σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη αναφορά για την απώλεια της Αντιγόνης Πανέλλη.
Μόνος στο πλατό ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος
Χωρίς την Ανθή Βούλγαρη στο πλευρό του, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στάθηκε μπροστά στις κάμερες το πρωί της 27ης Φεβρουαρίου και μίλησε για τον αιφνίδιο θάνατο της Αντιγόνης Πανέλλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο.
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συνάδελφό του με εμφανή συγκίνηση, υπογραμμίζοντας το κενό που αφήνει πίσω της.
Δείτε το βίντεο:
«Θέλω να πω κάτι, γιατί εχθές στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Έφυγε από κοντά μας και θέλω να το πω αυτό το πράγμα, γιατί ήταν μια μάχιμη δημοσιογράφος, στα 57 της χρόνια, η Αντιγόνη Πανέλλη. Μια συνάδελφισσα η οποία πραγματικά ήταν μάχιμη, έκανε κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ χρόνια, πέρασε και απ’ τη Βραδινή, πέρασε και από άλλες εφημερίδες, απ’ τον Ελεύθερο Τύπο, ήταν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
Και συνέχισε: «Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την καρδιά της και δεν τα κατάφερε, όταν μπήκε στο χειρουργείο. Ήταν σοκαριστικό για όλους εμάς, γιατί όπως καταλαβαίνετε ήταν ένας νεότατος άνθρωπος, ήταν μέσα στη μάχη της επικαιρότητας και τη θυμάμαι εγώ και στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, πώς απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ, με τις επιτροπές, με οτιδήποτε, ήτανε ας πούμε στις επάλξεις. Σήμερα θα την αποχαιρετήσουμε στις 11 η ώρα το πρωί, στην Αγία Σκέπη Παπάγου, εκεί πάνω στον Ιερό Ναό. Να ‘ναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει. Καλό ταξίδι να της ευχηθούμε και συλλυπητήρια στους δικούς της.
Πραγματικά, όταν φεύγουν έτσι οι συνάδελφοι και τόσο νέοι κιόλας, δεν ξέρω, είμαστε σοκαρισμένοι όλοι. Και στην ΕΣΗΕΑ που πήρα εγώ χθες τηλέφωνο, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ήταν πολύ ξαφνικός ο θάνατός της. Συλλυπητήρια στους δικούς της».
Ποια ήταν η Αντιγόνη Πανέλλη
Η Αντιγόνη Πανέλλη υπήρξε μια δυναμική και ιδιαίτερα αγαπητή δημοσιογράφος, με σημαντική παρουσία στον χώρο των ΜΜΕ. Γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1969 και μεγάλωσε στην Κορωνησία, τόπο που πάντοτε ανέφερε με τρυφερότητα.

Η πορεία της στη δημοσιογραφία
Μετά το τέλος των σπουδών της, έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», όπου κάλυπτε το ρεπορτάζ των υπουργείων Μεταφορών – Επικοινωνιών και ΥΠΕΧΩΔΕ.
Στη συνέχεια βρέθηκε στη «ΒΡΑΔΥΝΗ», ασχολούμενη με το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, έναν τομέα στον οποίο διακρίθηκε για τη μεθοδικότητα, την ακρίβεια και τη διορατικότητά της.
Ακολούθησε η ένταξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και αργότερα στο CNN Greece, όπου εργάστηκε μέχρι το τέλος της διαδρομής της, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Το ήθος και η προσωπικότητά της
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της, αλλά και σε όσους τη γνώρισαν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ξεχώριζε για το ήθος, την ευγένεια και την καθαρή της ματιά στα γεγονότα.
Ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα, με σταθερές αρχές και τεκμηριωμένο λόγο, κέρδιζε τον σεβασμό ακόμη και εκείνων που βρέθηκαν απέναντι στην αυστηρή – αλλά δίκαιη – κριτική της.

Στην προσωπική της ζωή ήταν βαθιά δεμένη με την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες της, αφήνοντας πίσω της ένα κενό που δύσκολα θα καλυφθεί.
Για την απώλειά της εξέδωσε ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους της και αποχαιρετώντας την με σεβασμό. Μηνύματα συλλυπητηρίων απέστειλαν επίσης πολιτικά κόμματα και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός θα γίνει την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, στις 11:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου.
Δείτε το βίντεο:
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.






































































































