Στην έναρξη της εκπομπής του, ο Πέτρος Κουσουλός εξέφρασε την οργή του για την προετοιμασία ορισμένων κρατικών ιατροδικαστών να στοχοποιήσουν τόσο τον Καρακούκη και την Καρυστιανού, όσο και τον ίδιο.
«Το μαγαζάκι ήταν μεγάλο και τα λεφτά τεράστια»
«Κάποιοι θεωρούσαν ότι ήταν αυτοκράτορες. Κυκλοφορούσαν στην τοπική κοινωνία σαν την Κλεοπάτρα και κάποιοι έκαναν δουλειές!» ανέφερε χαρακτηριστικά. Κατηγόρησε ότι οι εν λόγω πράκτορες δεν εξέφρασαν επιστημονική άποψη, αλλά προσπάθησαν να παραπλανήσουν τη δικαιοσύνη σε μια υπόθεση μεγάλης σημασίας, όπου διακυβευόταν η αλήθεια για τρία δολοφονημένα παιδιά.
«Έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν»
Ο Κουσουλός τόνισε πως υπάρχει κίνηση στο παρασκήνιο: «Ετοιμάζουν να στοχοποιήσουν τον Καρακούκη, γιατί νομίζουν ότι δεν τα ξέρουμε! Ήδη με έχουν στοχοποιήσει και εμένα. Οι αρχές ενημερώθηκαν».
«Τα χτυπήματα τα θέλω από τη μέση και πάνω»
Με απόλυτη ευθύτητα, πρόσθεσε: «Δεν φοράω ζώνη και παντελόνι, αλλά τα χτυπήματα τα θέλω από τη μέση και πάνω και επωνύμους. Σε όλα τα άλλα θα λάβετε τις απαντήσεις».
«Σε πόλεμο αφήνουμε εκτός γυναίκες και παιδιά»
Κλείνοντας με μια προειδοποίηση, είπε: «Σε έναν πόλεμο αφήνουμε εκτός τις γυναίκες και τα παιδιά. Αν φοράτε παντελόνια! Θα έχουμε χειρότερα που δεν φαντάζεστε. Για αυτό, μαγκιές μαζί μου κομμένες!».
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.