Ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη του εμφάνιση στην Αθήνα, λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί. Οι θαυμαστές του ενημερώθηκαν για την ακύρωση μέσα από ανακοίνωση του χώρου όπου επρόκειτο να τραγουδήσει.
Η αιφνίδια ακύρωση της συναυλίας
Το Σάββατο 15 Μαρτίου, οι θαυμαστές που περίμεναν να απολαύσουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη στη μουσική σκηνή της Αθήνας, έλαβαν μια απρόσμενη ενημέρωση. Η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν θα πραγματοποιούνταν, λόγω ξαφνικών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.
Η ανακοίνωση για τους θεατές
Η διοργάνωση της εκδήλωσης προχώρησε άμεσα σε ενημέρωση του κοινού, καθησυχάζοντας όσους είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια. Η ανακοίνωση ανέφερε:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω ασθένειας του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η αποψινή παράσταση δεν θα πραγματοποιηθεί. Τα εισιτήρια που έχετε ήδη προμηθευτεί θα ισχύουν κανονικά για νέα ημερομηνία, την οποία θα ανακοινώσουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τη στήριξή σας».
Η είδηση προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές του, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή και τη νέα ημερομηνία της εμφάνισής του. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες για την κατάσταση του, αλλά όλοι εύχονται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στη σκηνή.
Το μήνυμα του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το πρόβλημα υγείας του
Σήμερα, Κυριακή 16 Μαρτίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε στους θαυμαστές του ότι ταλαιπωρείται από γρίπη Β.
Μάλιστα, θέλησε να τους ευχαριστήσει για τα μηνύματα που έλαβε.
«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές και όλα τα μηνύματα αγάπης και κατανόησης που μου στέλνετε. Είναι μια όαση μέσα στην ταλαιπωρία που μου έχει προκαλέσει από χθες η γρίπη Β και τη στεναχώρια που δε μπόρεσα να βρεθώ κοντά σας για το closing party στο Roof Stage του Gazarte. Η αγάπη σας είναι το καλύτερο φάρμακο και υπόσχομαι στη νέα ημερομηνία που θα οριστεί να μετατρέψουμε αυτό το closing party στο πάρτι της ζωής μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Δείτε την ανάρτηση:
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.