Η Γιάννα Παναγίδου, η οποία έχει συνεργαστεί με αμέτρητους καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο “έσβησε” χθες πάνω στην πίστα και μάλιστα την στιγμή που έκανε πρόβες.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια είχε κάνει σε σπουδαίους Κύπριους καλλιτέχνες ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν η ψυχή, η φωνή των παιδικών παραστάσεων του Δώρου Κυριακίδη και του Κώστα Σχοινιού.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.


![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-75x75.jpg)
















![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)










![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)





































































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-120x86.jpg)


