Μετά από 5 ώρες ολοκληρώθηκε η κοινή συνεδρίαση της Ε.Ε και της Κ.Ο της ΔΗΜΑΡ με τα μέλη των δυο οργάνων να καταλήγουν ομόφωνα στη θέση να καταψηφιστεί η κυβερνητική πρόταση για την προεδρική εκλογή και στις τρείς ψηφοφορίες.
Το σκεπτικό της απόφαση είναι ότι η ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να συμβάλλει στη συντήρηση πολιτικών που εγκλωβίζουν σε τέλμα την κοινωνία και την οικονομία».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΔΗΜΑΡ είναι και θα παραμείνει παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις με δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη την πολιτική και οργανωτική της αυτοτέλεια.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



























![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)











































































