Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο πλαίσιο της τηλεοπτικής της παρουσίας στον ΣΚΑΪ, έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο με αποδέκτη τον Άρη Πορτοσάλτε, αφήνοντας να εννοηθεί πως η παρουσία της θα τον απέτρεπε από το να εμφανιστεί στον σταθμό.
ένταση και χιούμορ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε σε μία ερώτηση του δημοσιογράφου με μεγάλη λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα να καταναλώσει αρκετό χρόνο από τη ροή της εκπομπής. Ο δημοσιογράφος, με ευγενικό τρόπο, της υπενθύμισε ότι πρέπει να προχωρήσουν στην επόμενη ερώτηση.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε με χιουμοριστική διάθεση, λέγοντας πως θα χρειαστεί περισσότερος τηλεοπτικός χρόνος από την «σημαία», προκειμένου να ολοκληρώσει τις απαντήσεις της. Τότε ο δημοσιογράφος της εξήγησε πως αυτό δεν είναι εφικτό, καθώς ακολουθεί η εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε και της Μαρίας Αναστασοπούλου, «Live You».
το σχόλιο για τον Άρη Πορτοσάλτε
Η πρόεδρος της Πλεύσης δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και προχώρησε σε μια δηκτική αναφορά στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, λέγοντας με χιούμορ πως αν ενημερωθεί για την παρουσία της στον σταθμό, τότε δεν θα εμφανιστεί.
Ακολουθεί ο χαρακτηριστικός διάλογος από την εκπομπή:
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα πάρεις χρόνο από την σημαία
Δημοσιογράφος: Αυτό δεν γίνεται, ο χρόνος είναι του Πορτοσάλτε
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αν πεις στον Πορτοσάλτε ότι είμαι εδώ δεν θα έρθει
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.