Τραγικό θάνατο βρήκε μία 65χρονη γυναίκα στο Τεμπλόνι της Κέρκυρας, όταν το σπίτι της έπιασε φωτιά κι η ίδια δεν κατάφερε να βγει ζωντανή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η πυρκαγιά φέρεται ότι οφείλεται σε διαρροή υγραερίου που είχε στο σπίτι της.
Η 65χρονη εντοπίστηκε νεκρή στην εσωτερική είσοδο του σπιτιού της από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, που παρότι κινητοποιήθηκαν άμεσα, δε κατέστη δυνατό να σωθεί η άτυχη ηλικιωμένη.
protothema.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
















![Alldaynews.gr Kαθίζηση «κατάπιε» όχημα καθαριότητας του δήμου στα Ιωάννινα [δείτε εικόνες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/03/ioannina-odostroma-ipoxorise-3-1-75x75.jpg)



















































































