Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα η οποία είχε πέσει στις ράγες του μετρό στον σταθμό Πανόρμου, ενώ σε καλή κατάσταση είναι ο νεαρός που έπεσε στις ράγες στον σταθμό του Χολαργού.
Η γυναίκα έπεσε στις ράγες λίγο μετά τις 12:00 ενώ βρισκόταν στον σταθμό Πανόρμου, χάνοντας τελικά τη ζωή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 70 ετών.
Η πυροσβεστική μετά από επιχείρηση σχεδόν δύο ωρών απεγκλώβισε τη γυναίκα, η οποία σε όλη τη διάρκεια της επιχείρησης δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.
Σε εξέλιξη επιχείρηση #απεγκλωβισμού ατόμου από το συρμό του ΜΕΤΡΟ, στο σταθμό Πανόρμου. Επιχειρούν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 23, 2021
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)












![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)




















































