Ακόμη και μετά από 22 χρόνια, η σειρά «Είσαι το ταίρι μου» εξακολουθεί να σημειώνει επιτυχία στις επαναλήψεις και να συγκινεί το κοινό του Mega. Πίσω όμως από τους αγαπημένους ρόλους, κάποιοι από τους ηθοποιούς που τους υποδύθηκαν δεν βρίσκονται πια στη ζωή.
Οι ηθοποιοί του «Είσαι το ταίρι μου» που δεν είναι πια μαζί μας
Η ξεχωριστή παρουσία της Βίκυς Βανίτα
Η Βίκυ Βανίτα συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές και τηλεοπτικές σειρές, αφήνοντας τη δική της σφραγίδα στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο. Ξεκίνησε την κινηματογραφική της πορεία το 1968 με την ταινία Θύελλα στο σπίτι των ανέμων και συνέχισε σε γνωστές δουλειές, όπως το Ρεμπέτικο το 1984.
Η τελευταία της εμφάνιση στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία Εδώ είναι Βαλκάνια, ενώ στην τηλεόραση ξεχώρισε ως η Νόρα Ζαχαροπούλου στο Ρετιρέ και ως η Αιμιλία, η τυφλή θεία, στο Είσαι το ταίρι μου. Είχε επίσης συμμετοχή στη σειρά Στο παρά 5 του Γιώργου Καπουτζίδη.
Έφυγε από τη ζωή στις 8 Μαρτίου 2007, στο διαμέρισμά της στον Νέο Κόσμο, σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα.
Ο Δημήτρης Καμπερίδης και η προσφορά του στο θέατρο
Ο Δημήτρης Καμπερίδης είχε πλούσια και ενεργή πορεία στο ελληνικό θέατρο, συμμετέχοντας σε παραστάσεις σημαντικών θιάσων όπως το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν», το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου, το Εθνικό Θέατρο και το ΚΘΒΕ. Από το 2003 έως το 2006 έλαβε μέρος σε γνωστές παραγωγές όπως η Ειρήνη του Αριστοφάνη και η Ιφιγένεια εν Ταύροι του Ευριπίδη.
Στον κινηματογράφο και την τηλεόραση συνεργάστηκε με σημαντικούς σκηνοθέτες όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος και ο Παντελής Βούλγαρης. Το ευρύ κοινό τον γνώρισε από σειρές όπως Λόγω Τιμής, Στο κάμπινγκ και φυσικά Είσαι το ταίρι μου.
Εκτός από την υποκριτική, είχε ασχοληθεί και με τη συγγραφή, εκδίδοντας τη νουβέλα Η κιβωτός της Πελαγίας. Πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 64 ετών.
Ένας καλλιτέχνης με πολυδιάστατη πορεία
Ο Βασίλης Ανδρεόπουλος και η αγάπη του για την τέχνη
Ο Βασίλης Ανδρεόπουλος υπήρξε πολυσχιδής προσωπικότητα στον χώρο του θεάτρου, ιδρύοντας θεατρικούς θιάσους και συμμετέχοντας σε ποικίλα θεατρικά είδη. Είχε σημαντική παρουσία και στον κινηματογράφο, την τηλεόραση αλλά και το ραδιόφωνο, με έργο που κάλυπτε πολλές δεκαετίες.
Έφυγε από τη ζωή στις 16 Αυγούστου 2011, αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό καλλιτεχνικό αποτύπωμα.
“Έπαιξε” στο “Είσαι το ταίρι μου”: Ο γιος των Χατζηνικολάου – Κατρίτση & η ομοιότητά του με πασίγνωστο ηθοποιό
Άφωνους μας άφησε η ομοιότητα του μεγάλου γιου του Νίκου Χατζηνικολάου με ηθοποιό της σειράς “Είσαι το ταίρι μου”.
Πριν λίγες μέρες ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του γιού του Πάνου. Ο Πάνος γεννήθηκε το 1994 και αποτελεί καρπό του έρωτα του Νίκου Χατζηνικολάου με την Έλενα Κατρίτση. Ο παρουσιαστής ανέβασε τη φωτογραφία καθώς θέλησε να ευχηθεί στο γιο του δημόσια.
“Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Σε αγαπάω!” έγραψε ο περήφανος πατέρας!
Βλέποντας την φωτογραφία κατευθείαν το μυαλό μας πήγε σε γνωστό ηθοποιό της σειράς του Μega. Με ποιον θεωρούμε ότι μοιάζει ο γιος του Χατζηνικολάου;
Φυσικα με τον… Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Μοιάζουν; Τι λέτε;
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.