Θύμα κλοπής έπεσε η Ζέτα Μακρυπούλια το μεσημέρι της Κυριακής όταν επιστρέφοντας στο σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της, στο κέντρο της Αθήνας, διαπίστωσε έκπληκτη ότι λείπουν οι καθρέφτες του.
Η παρουσιάστρια και ηθοποιός ενημέρωσε, μάλιστα, για το γεγονός τους διαδικτυακούς της φίλους και χωρίς να χάνει το χιούμορ της έγραψε:
«Τώρα εσείς το πιστεύετε αυτό που μου συνέβη; Μα να μου κλέψουν τους πλαϊνούς καθρέπτες του αυτοκινήτου;»

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



![Alldaynews.gr Αυτές είναι οι 20 κορυφαίες τροφές για την καρδιά [πίνακας]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/01/kardia-igeia-WP-75x75.png)



































































































