Μια επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο και παραλήπτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σήμανε συναγερμό στις αρχές.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η επιστολή έφτασε στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας την Πέμπτη από την Βρετανία. Ωστόσο, επειδή δεν είχε αποστολέα, επιστράφηκε από την φρουρά όπως ορίζει η διαδικασία στα ΕΛΤΑ Ψυχικού.
Η υπεύθυνη των ΕΛΤΑ θεωρώντας ύποπτο τον φάκελο. Κι αυτό γιατί δεν είχε αποστολέα αλλά ούτε παραλήπτη και απλά έγραφε «Οικία Παυλόπουλου». Ειδοποίησε τις αρχές και αμέσως στο σημείο έσπευσαν ειδικοί πυροτεχνουργοί προκειμένου να ελέγξουν το περιεχόμενο. Δεν διαπιστώθηκε κάτι ύποπτο, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή έχει απειλητικό περιεχόμενο. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
newsit.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-75x75.jpg)





























![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)



![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)

![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)






























































