Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε για το νέο του τραγούδι αλλά και για τη στάση των media απέναντι στον Νότη Σφακιανάκη, σχολιάζοντας με ένταση όσους σήμερα ζητούν την επιστροφή του τραγουδιστή ενώ στο παρελθόν τον κατηγορούσαν.
Το νέο τραγούδι του Θάνου Πετρέλη
Καλεσμένος στην εκπομπή *Καλύτερα δε γίνεται*, ο Θάνος Πετρέλης μίλησε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του single με τίτλο «Επειγόντως». Ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα του μουσική δουλειά, αλλά η κουβέντα δεν περιορίστηκε μόνο στα επαγγελματικά του σχέδια.
Το σχόλιό του για τον Νότη Σφακιανάκη
Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη στάση ορισμένων ανθρώπων απέναντι στον Νότη Σφακιανάκη, τονίζοντας την αντίφαση ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν.
«Τους έχει πιάσει ο πόνος να επιστρέψει ο Νότης, όταν βλέπανε ότι μεσουρανούσε, όλο αυτό το σύστημα που σήμερα παρακαλά να γυρίσει ο Νότης, ήταν εναντίον του», είπε χαρακτηριστικά με έντονο ύφος ο Θάνος Πετρέλης.
Τα media στο στόχαστρο
Στη συνέχεια, ο Πετρέλης αναφέρθηκε στις δημόσιες δηλώσεις του Σφακιανάκη, σημειώνοντας ότι είχαν γίνει συχνά αντικείμενο επικρίσεων και επιθέσεων, ειδικά από τα μέσα ενημέρωσης.
«Χρησιμοποιούσαν κάθε του φράση, κάθε του συνέντευξη. Έχω την εντύπωση – προσωπική εκτίμηση – ότι ίσως κατά βάθος να ζητάνε να επιστρέψει για να μπορέσουν για ακόμη μια φορά να τον εκθέσουν και να τον “χτυπήσουν”».
Η αντίφαση που ενοχλεί
Η δήλωση του Πετρέλη φανερώνει την ενόχλησή του για τη «στροφή» της στάσης απέναντι στον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή. Θεωρεί πως ενώ στο παρελθόν υπήρχε έντονη πολεμική εναντίον του, τώρα παρατηρείται μια υποκριτική επιθυμία για την επιστροφή του, ίσως με σκοπό να τον στοχοποιήσουν ξανά.
Ο ίδιος φαίνεται να στηρίζει ανοιχτά τον Νότη Σφακιανάκη, επιλέγοντας να τον υπερασπιστεί δημόσια σε μια περίοδο που, όπως λέει, οι ίδιοι που τον υπονόμευαν τώρα τον ζητούν πίσω.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.