Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και λίγο αλάτι , μόλις αρχίσει να βράζει βάζουμε τις φαρφάλες , τις βράζουμε για...
ΠερισσότεραDetailsΜια φανταστική σαλάτα που χαίρεσαι να την βλέπεις και ακόμα περισσότερο να την τρως. Φίλοι μας να είστε σίγουροι ότι...
ΠερισσότεραDetailsΗ θρυλική Μέριλιν Μονρό έλεγε ότι είχε κάθε μέρα για πρωινό, δύο ωμά αυγά μέσα σε γάλα. Το 1952, φωτογραφήθηκε...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά για 6 Για τη ζύμη 400g σφολιάτα 30g άχνη ζάχαρη Για την κρέμα πατισερί 500ml γάλα ημίπαχο 1 φασόλι...
ΠερισσότεραDetailsΟδηγίες Πλένουμε το ρύζι μας, σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και το βράζουμε ενώ μόλις βράσει το στραγγίζουμε. Σε...
ΠερισσότεραDetailsΓια τους φανατικούς φαν του σκόρδου. Αν το αποθηκεύσετε στο ψυγείο σας σ’ ένα αεροστεγές δοχείο, θα κρατήσει τρεις εβδομάδες...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 3 κουταλιές γιαούρτι 2% 2 κουταλιές sour cream 4 κουταλάκι σάλτσα χορσράντις 100γρ καπνιστή πέστροφα, ψιλοκομμένη 2 αυγά βραστά,...
ΠερισσότεραDetailsInvesting in Greek real estate offers unique opportunities, from historic city centers to rapidly developing coastal and suburban areas. But...
ΠερισσότεραDetailsΈνας ταπεινός ιερέας από το χωριό Μελισσόγλου, ο πατέρας Ελευθέριος, αφιερώνει τη ζωή του στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, χωρίς...
ΠερισσότεραDetailsΗ ιστορία της Ζινέτ Λακάζ, μιας εντυπωσιακής ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, παραμένει μέχρι σήμερα γεμάτη μυστήριο. Παρότι εμφανίστηκε σε μόλις...
ΠερισσότεραDetails
© 2023 Alldaynews.gr
Μέλος του topics.gr
















