Γεωργιανός δολοφόνησε την 55χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο thestival ότι προηγήθηκε σοβαρό επεισόδιο εντός του διαμερίσματος.
Κλήθηκε το ΕΚΑΒ όμως η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει.
Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
![Alldaynews.gr Συμβαίνει Τώρα: Φρικτό έγκλημα-Έσφαξε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/08/Screenshot_5-4-360x180.jpg)



































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)







![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)






















































![Alldaynews.gr Συμβαίνει Τώρα: Φρικτό έγκλημα-Έσφαξε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/08/Screenshot_5-4-727x375.jpg)





