Οι σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων συγκίνησαν στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης, φωνάζοντας συνθήματα για την Κλαούντια Λέτα, τη συμφοιτήτριά τους που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.
Συγκινητικό αφιέρωμα στην Κλαούντια από τους συναδέλφους της
Κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 25η Μαρτίου, οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ τίμησαν τη μνήμη της Κλαούντιας Λέτα, πρωτοετούς φοιτήτριας της Ιατρικής, που βρισκόταν ανάμεσα στα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.
«Ήσουν μικρή, πολύ μικρή, είκοσι ενός ετών, όμορφη σαν άγγελος, ζωγραφιστός μα χάθηκες σε μια στιγμή επάνω στις ράγες αυτές που έσβησαν κι άλλες ψυχές. Και τώρα εσύ από ψηλά σκοπιά φυλάς για όλους εμάς. Γι’ αυτό κι εγώ δεν σε ξεχνώ, Κλαούντια σε αγαπώ!».
Στιγμές μνήμης σε όλη τη χώρα
Κατά τους εορτασμούς της εθνικής επετείου, η μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη δεν έμεινε ξεχασμένη. Σε πολλές περιοχές της χώρας, συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις τίμησαν με τον δικό τους τρόπο τις αδικοχαμένες ζωές.
Διαμαρτυρία φοιτητών στην Αθήνα
Μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα, φοιτητές από διάφορες οργανώσεις προχώρησαν σε διαμαρτυρία, εκφράζοντας την οργή και τη θλίψη τους για την τραγωδία στα Τέμπη.
Κρατούσαν πανό με το μήνυμα: «Η άνοιξη σταμάτησε στα Τέμπη, θα τη φέρουμε πίσω μέσα από τους αγώνες μας», δίνοντας έμφαση τόσο στη μνήμη όσο και στη διεκδίκηση για δικαιοσύνη.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.