Τι άλλο θα κάνει ο Τούρκος παραγωγός για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης.
Κλάματα, εκνευρισμό και τραυματισμούς θα δουν στο σημερινό επεισόδιο (9/2) οι τηλεθεατές του «Survivor Ελλάδα – Τουρκία».
Στην αρχή του τρέιλερ παρακολουθούμε τον Κυριάκο Πελεκάνο να ξεσπά σε κλάματα, ενώ αργότερα ακολουθούν εικόνες από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της σεζόν, όπου η ελληνική ομάδα χρειάζεται τη νίκη, καθώς έχει ήδη χάσει μια παίκτρια και υστερεί έναντι των Τούρκων.
Ο ανταγωνισμός και η μάχη για την επικράτηση του επάθλου, κάνει τα νεύρα των παικτών να τεντώνουν, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πιαστούν στα χέρια.
Πηγή: ethnos.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.





























![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)









































































