Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μετά το μνημόσυνο για τους εννέα μήνες από το θάνατο του γιου της, έκανε μία σοκαριστική ανάρτηση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία ΑΘηνά δημοσίευσε «Αν σου έμεινε τσίπα αυτοκτόνα», (προφανώς ο »δολοφόνος») αλλά η εικόνα με μια αγχόνη είναι σοκαριστική.
Πριν καιρό είχε γράψει πάλι η κυρία Αθηνά:«Αν σου έμεινε τσίπα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…………… Την ευκαιρία στην έδωσα».
Η μητέρα του άτυχου τραγουδιστή είναι συντετριμμένη και ο πόνος της μεγάλος. Πριν από εννιά μήνες έφυγε από τη ζωή το μεγάλο της παιδί… και σήμερα είχαν το μνημόσυνο.
Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε!

youweekly.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.






![Alldaynews.gr Γνωστή ιδιωτική κλινική στην Πεντέλη μετατρέπεται σε hotspot λαθρομεταναστών[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/11/metanastes-75x75.jpg)















![Alldaynews.gr Γνωστή ιδιωτική κλινική στην Πεντέλη μετατρέπεται σε hotspot λαθρομεταναστών[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/11/metanastes-360x180.jpg)

















































































