Ένας από τους υιοθετημένους γιους της Μία Φάροου πέθανε έπειτα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη την Τετάρτη στο Κονέκτικατ, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.
Αμέσως στο σημείο έφθασε η αστυνομία που εντόπισε τον 27χρονο Θάντεους Φάροου σοβαρά τραυματισμένο μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο γιος της ηθοποιού και ακτιβίστριας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός του.
Περαιτέρω πληροφορίες για τις συνθήκες που έλαβε χώρα το δυστύχημα δεν έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί, η αστυνομία όμως υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Η Μία Φάροου είχε υιοθετήσει τον Θάντεους από ένα ορφανοτροφείο στην Καλκούτα το 1994 και λίγο μετά το διαζύγιό της με τον Γούντι Άλεν. Ο 27χρονος είχε διαγνωστεί με πολιομυελίτιδα και ήταν παραπληγικός.
[ad id=”215657″]

iefimerida.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



























![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)



![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)









































































