Τροχαίο συνέβη νωρίς το πρωί στη λεωφόρο Αρτέμιδος, όταν ένα σχολικό πούλμαν συγκρούστηκε με ΙΧ που επιχείρησε αναστροφή. Στο σχολικό βρίσκονταν παιδιά, όμως ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένα.
Η αναστροφή που προκάλεσε το ατύχημα
Το περιστατικό σημειώθηκε μετά το γήπεδο της περιοχής, όταν η 69χρονη οδηγός του ΙΧ, ενώ ήταν σταθμευμένη, αποφάσισε να κάνει αναστροφή χωρίς να ελέγξει την κίνηση. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με το διερχόμενο σχολικό πούλμαν, στο οποίο επέβαιναν μαθητές.
Δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος, Παναγιώτη Λάμπρου ο οδηγός του πούλμαν δεν έτρεχε και έτσι δεν χτύπησε κάποιο παιδί.
Παρόλο που το όχημα ήταν γεμάτο, η ταχύτητα του σχολικού ήταν χαμηλή, γεγονός που απέτρεψε τα χειρότερα.
Η υπόθεση έχει περάσει στην τροχαία
Το τοπικό τμήμα τροχαίας έχει ήδη αναλάβει τη διερεύνηση του συμβάντος. Οι αρχές θα εξετάσουν τις συνθήκες της αναστροφής και τυχόν ευθύνες της οδηγού του ΙΧ.
Δείτε τις φωτογραφίες από το irafina.gr:
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.