Διάσημος Έλληνας παρουσιαστής πιάστηκε πριν λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος καθώς είχε πάνω του 30.000 ευρώ.
Ο παρουσιαστής έγινε αντιληπτός στο αεροδρόμιο, από τελωνειακούς της ΑΑΔΕ, ερχόμενος από το Ντουμπάι.
Όπως προβλέπει η νομοθεσία, του κατασχέθηκαν 7.500 ευρώ, δηλαδή το 25%, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Επιπρόσθετα να σημειωθεί ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων η εκπομπή του στο τηλεοπτικό κανάλι που τον φιλοξενεί «συζητήθηκε» εκτενώς εξαιτίας των καλεσμένων του.
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Δεν υπάρχει καμία σύλληψη του παρουσιαστή. Ο παρουσιαστής βρέθηκε απλά με αδήλωτα χρήματα στην κατοχή του.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.













![Alldaynews.gr Γνωστή ιδιωτική κλινική στην Πεντέλη μετατρέπεται σε hotspot λαθρομεταναστών[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/11/metanastes-75x75.jpg)




























































































