Όλγα Πηλιάκη: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για την αδελφή της που πέθανε

Μέρα γιορτής η χθεσινή και η Όλγα Πηλιάκη ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αγαπημένη της μητέρα Μαρία.

Ωστόσο αυτή η γιορτινή μέρα κρύβει πόνο για την Όλγα αφού τέτοια μέρα γιόρταζε η αδελφή της Παναγιώτα η οποία έφυγε από τη ζωή εδώ και αρκετά χρόνια. Η γνωστή χορεύτρια χθες δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την αγαπημένη της αδελφή που μπορεί να πέθανε νωρίς αλλά θα ζει για πάντα στην καρδιά και το μυαλό των αγαπημένων της.

Η Όλγα έγραψε για την αδελφή της : Xρόνια πολλά σε όλους και ειδικότερα στη μαμά μου Μαρία αλλά και στην αδελφή μου Παναγιώτα ( η εικονιζόμενη ) που θα γιόρταζε σήμερα συνοδευόμενη από θεϊκή της ατάκα όσον αφορά το ποιες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστο που όμως θα κρατήσω για μας! Θα τη σκέφτομαι κάθε χρόνο τέτοια μέρα και θα γελάω! Να είστε όλοι καλά! Τα φιλιά μου!

Μην το χάσεις:  Ραγδαίες εξελίξεις! Πως ο ΑΝΤ1 θα ξαναφέρει στον «αέρα» το Mega!

Η Όλγα είχε μιλήσει τον Μάρτιο στο Πρωινό του Ant1 για το θάνατο της αδελφής της, την οποία έχασε όταν ήταν μόλις 20 χρονών και η αδελφή της 25 χρονών…

«Ο θάνατός της με στιγμάτισε, μου άλλαξε τη ζωή μου. Δε μου είναι εύκολο να μιλάω για αυτή την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτό, ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερή μου, την έχω χάσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δε θέλω να μιλάω γιατί δε θέλω να με παίρνει από κάτω… Αισθάνομαι ότι είναι εκεί ψηλά και με βλέπει και θέλω να πιστεύω ότι είναι χαρούμενη για μένα»!

Μην το χάσεις:  Θα πάθετε πλάκα!! Απίστευτη αλλαγή!!Είναι πασίγνωστη και λέει δελτίο Ειδήσεων!![Photo]

tlife.gr

loading...