Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκαν μαζί στην Τήνο, όπου προσκύνησαν την εικόνα της Μεγαλόχαρης, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχαν απολαύσει κοινό δείπνο στην Αθήνα.
Προσκύνημα στον ναό της Ευαγγελίστριας
Το απόγευμα της Παρασκευής (1/8), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Τήνο και βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, συνοδευόμενος από τον 37χρονο Νόβακ Τζόκοβιτς, έναν από τους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως. Μαζί προσκύνησαν την εικόνα της Παναγίας, μπροστά στα μάτια δεκάδων πιστών.
Οι δύο άνδρες στάθηκαν στην ουρά μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο για να ανάψουν κερί και να προσκυνήσουν. Η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού πολλοί πιστοί αναγνώρισαν τον Τζόκοβιτς και του απηύθυναν χαιρετισμούς.
Η συνάντηση πριν την Τήνο
Λίγο πριν από αυτή την επίσκεψη στο νησί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια selfie με τον Τζόκοβιτς από μια τυχαία τους συνάντηση. Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε πριν την επίσκεψή τους στην Τήνο, επιβεβαιώνοντας την καλή τους σχέση.
Πριν από την Τήνο, ο Τζόκοβιτς είχε επισκεφθεί και άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως την Πάρο και τη Μύκονο, όπου έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Δείτε φωτογραφίες:
Κοινό δείπνο στο Κολωνάκι
Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχαν συναντηθεί και τον Ιούνιο, όταν ο Σέρβος τενίστας είχε επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα. Τότε, οι δύο τους δείπνησαν στο γνωστό εστιατόριο «Παπαδάκης» στο Κολωνάκι, επιβεβαιώνοντας πως η σχέση τους έχει πλέον και κοινωνική διάσταση, πέρα από το πρωτόκολλο.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.