Η είδηση για τη νοσηλεία του Γιώργου Μαζωνάκη σε δημόσια ψυχιατρική κλινική προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα social media και στην τηλεόραση, με αρκετούς επώνυμους να παίρνουν δημόσια θέση υπέρ του τραγουδιστή. Ο ίδιος, μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν χωρίς τη συναίνεσή του και με στόχο την εξόντωσή του από άτομα του στενού οικογενειακού του κύκλου.
Η αντίδραση του Τάσου Τεργιάκη
Ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, την Παρασκευή 15 Αυγούστου, έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος του τραγουδιστή. Τόνισε ότι για δεκαετίες ο Μαζωνάκης ήταν εκεί για την οικογένειά του, ενώ όταν εκείνος αποφάσισε να βάλει όρια, δέχτηκε την αδιαφορία και την απόρριψή τους.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:
«Για 30 χρόνια ήταν η “κότα με τα χρυσά αυγά”, που συντηρούσε όλη την οικογένεια. Αγωνίστηκε, έκανε καριέρα και έβγαλε πολλά λεφτά. Έδινε παχυλά νυχτοκάματα σε συγγενείς και φίλους, έσωσε από χρέη κόσμο, και όμως του γύρισαν την πλάτη οι δικοί του άνθρωποι. Μόλις σταμάτησε να βοηθά, τον έκλεισαν στο τρελάδικο λες και έπρεπε τον ιδρώτα του να τον μοιράζεται για πάντα με άλλους. Και εκείνοι έκαναν περιουσία… σαν περιουσία: σπίτια, εξοχικά, μαγαζιά. Κρίμα… Κράτα γερά…».
Η τοποθέτηση του δικηγόρου για την υπόθεση
Ο συνήγορος του Γιώργου Μαζωνάκη, Γιώργος Μερκουλίδης, μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star και την Άννα Σταματιάδου, περιγράφοντας την κατάσταση του τραγουδιστή και τη σχέση του με την οικογένειά του.
Όπως ανέφερε:
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι πολύ καλά, είναι πικραμένος και αγανακτισμένος για την άθλια μεθόδευση που υπήρξε από στενά μέλη της οικογένειάς του, για αυτή την εξέλιξη, αλλά είναι δυνατός και υγιής και πιστεύουμε σύντομα ότι θα τελειώσει αυτή η περιπέτεια. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια δεν υπάρχει φυσική παρουσία του Γιώργου με τα στενά μέλη της οικογένειάς του. Έχει ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη. Η μόνη συνάντηση που έγινε, έγινε πριν από τέσσερις μήνες με την αδερφή του γαμπρού του και τον δικηγόρο τους, στο σπίτι του Γιώργου, παρουσία μου, όπου τέθηκαν κάποια θέματα, δε βρέθηκε λύση και τους δηλώσαμε λοιπόν με περιφράσεις ότι θα τα πούμε στις έδρες των δικαστηρίων».
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.