Καταψύκτες μπαούλα με τις καλύτερες προδιαγραφές και μεταχειρισμένα

0
127

Η συντήρηση των τροφίμων σας στον επαγγελματικό σας χώρο δεν μπορεί να γίνει αλλιώς παρά μόνο με καταψύκτες. Είναι λοιπόν ένας απαραίτητος εξοπλισμός που απαιτεί μεγάλη έρευνα αγοράς για να καταλήξει στον χώρο εστίασης και να προσφέρει πλεονεκτήματα και ευκολίες σε έναν επιχειρηματία.

Μιλώντας για εξοικονόμηση ενέργειας

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι από μόνη της μία πολύ σημαντική προοπτική που ενδιαφέρει τους επαγγελματίες για όλα τα μηχανήματα. Οι καταψύκτες μπαούλα με ενεργειακή κλάση Α+ προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, με κατάψυξη που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Σημαντικά πλεονεκτήματα που καλό είναι να διαθέτουν

Μερικοί καταψύκτες λειτουργούν με οικολογικά υγρά και ρυθμιζόμενα μέρη όπως θερμοστάτες. Έπειτα λειτουργούν με χαμηλή στάθμη θορύβου και αυτονομία σε περίπτωση διακοπής. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα αποκτήσετε εύκολα και σε χαμηλή τιμή. Αρκεί να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες.

Κλιματική ζώνη

Οι συνθήκες θερμοκρασίας που επικρατούν στην περιοχή όπου θα τοποθετηθεί ο καταψύκτης, παίζουν μεγάλο ρόλο στην αποδοτική λειτουργία του.

Οι καταψύκτες είναι κατασκευασμένοι ώστε να μπορούν να λειτουργούν κάτω από ορισμένες συνθήκες. Για παράδειγμα οι καταψύκτες μπαούλα (δείτε εδώ) για χώρες με τροπικό κλίμα είναι διαφορετικοί απ’ αυτούς που προορίζονται σε μία χώρα με ήπιο κλίμα.

Αγοράστε από Stock House Center τον καταψύκτη σας

Στον εκθεσιακό χώρο του Stock House Center, μπορείτε να βρείτε μία τεράστια γκάμα από καταψύκτες που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας.

Το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό, σας περιμένει στη Λ. Κηφισού στο εργοστάσιο για να αποφασίσετε μαζί για τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό που περιλαμβάνει καταψύκτες μπαούλα και οποιονδήποτε τύπο ψυγείου με προηγμένα συστήματα ψύξης για μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Όλοι οι καταψύκτες είναι κατασκευασμένοι από μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης, με αντιβακτηριακή προστασία και κλειδαριά.

Δείτε μία μεγάλη ποικιλία από εξοπλισμό που πρόκειται να παραμείνει στον χώρο σας για πολλά χρόνια, χωρίς να φθαρεί.