Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκονται στο επίκεντρο των φημολογιών για χωρισμό, με την Influencer να επιλέγει να διασκεδάσει σε μπουζούκια της Θεσσαλονίκης, ενώ ο σύντροφός της παρέμεινε στην Αθήνα με το παιδί τους. Το ζευγάρι, που φαίνεται να περνάει χωριστά τις τελευταίες μέρες, έχει προκαλέσει πολλές ερωτήσεις στους followers τους, ιδιαίτερα μετά από τις πρόσφατες δημοσιεύσεις της Τούνη στα social media.
Ένα βράδυ γεμάτο διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη
Το Σαββατόβραδο (15-02-2025), η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να ξεφύγει από τις καθημερινές της υποχρεώσεις και να διασκεδάσει με την παρέα της. Μαζί με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και άλλους φίλους, επισκέφτηκαν ένα από τα πιο γνωστά μπουζούκια της πόλης, κάθοντας σε ένα από τα πρώτα τραπέζια. Η Τούνη φαινόταν να απολαμβάνει κάθε στιγμή, τραγουδώντας και χορεύοντας μέχρι το πρωί.
Στο ίδιο μαγαζί εμφανίστηκε και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει ένα από τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ζωντάνια στη βραδιά.
Τα σχόλια στα social media και οι φήμες
Η Ιωάννα Τούνη δεν δίστασε να μοιραστεί στιγμές από τη βραδιά της στα Instagram Stories της. Ένα από αυτά, στο οποίο φαινόταν να τραγουδάει τη φράση «Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας, μόνο κάποιες στιγμές χωρισμού», προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση και ενίσχυσε τις φήμες για πιθανό χωρισμό του ζευγαριού.
Η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, από την πλευρά του, φαίνεται να προσπαθεί να διατηρήσει την ηρεμία του. Σε πρόσφατη δήλωσή του, είχε πει: «Εγώ σκέφτομαι, ότι είμαι από το πρωί στη δουλειά μου, άμα κάθομαι και να απαντήσω στις φήμες, χωρίζω, παντρεύομαι, το θέμα είναι να είναι καλά το παιδί μου». Με αυτήν την άποψη, φαίνεται να δίνει προτεραιότητα στην οικογένεια και στην ευημερία του παιδιού τους.
Η ανθοδέσμη που έκανε αίσθηση
Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε μια φωτογραφία με μια ανθοδέσμη, η οποία προκάλεσε ακόμα περισσότερες ερωτήσεις. Όπως εξήγησε η ίδια, αγόρασε τα λουλούδια για τον εαυτό της, συνοδεύοντάς τα με ένα χαρακτηριστικό σχόλιο: «Μπορώ να αγοράσω τα δικά μου λουλούδια. Μόλις τα παρήγγειλα, σιγά μην περιμένω άλλους». Το βίντεο της συνοδευόταν από το τραγούδι «Flowers» της Μάιλι Σάιρους, το οποίο φαίνεται να έχει γίνει η «επίσημη» απάντησή της στις φήμες.
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να ζει τη ζωή της με αυτοπεποίθηση, ενώ οι φήμες για την προσωπική της ζωή παραμένουν στο προσκήνιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο δίνουν προτεραιότητα στο παιδί τους, προσπαθώντας να διατηρήσουν μια ισορροπία ανάμεσα στη δημόσια και στην ιδιωτική τους ζωή.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.