Ο Γιώργος Καρκάς εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του όταν ενημερώθηκε πως οι δηλώσεις του θα προβληθούν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η αντίδραση της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής της.
Η αρχική αντίδραση του Γιώργου Καρκά
Ο ηθοποιός βρέθηκε μπροστά σε κάμερα εκπομπής του Alpha, όταν πληροφορήθηκε πως πρόκειται για την εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου. Αντέδρασε με έντονο τρόπο λέγοντας:
«Αααα, από την Κατερίνα Καινούργιου που όλο μα@@@@ες, λέτε».
Παρά την αρχική αντίδραση, συνέχισε τις δηλώσεις του, αναφερόμενος στην υπόθεση με τον Σπύρο Μπιμπίλα:
«Τη μήνυση την κάνει ο Σπύρος Μπιμπίλας για να με προειδοποιήσει για την κατάθεσή μου… Είναι εκφοβισμός μάρτυρα… Δεν ειρωνεύομαι το αγνό συναίσθημα που μπορεί να έχει κάποιος για μένα, αλλά δεν είναι αυτό…
Είναι ένας μάρτυρας σε ένα δικαστήριο που κάνει μήνυση σε μάρτυρα της απέναντι πλευράς, πριν καν αυτός καταθέσει. Επειδή με είχε βοηθήσει τι πρέπει να κάνω; Να τον παντρευτώ; Το ότι επέμενε για να με πάρουν σε μια παράσταση του δίνει το δικαίωμα να με σκιαγραφεί ως σύντροφό του κοινωνικά χωρίς να είμαι;
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν με πρότεινε σε δουλειά. Απλώς από ένα σημείο και μετά γίνονται αρρωστημένα τα πράγματα».
Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου
Μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο στην εκπομπή της και σχολίασε έντονα την τοποθέτηση του ηθοποιού:
«Αρχικά, με προσβάλλει πάρα πολύ έτσι όπως ξεκίνησε. Πήγε να τον βρει η δημοσιογράφος μας, ευγενέστατη, και της λέει, “από την Κατερίνα Καινούργιου που λέει όλο “μ@@@@ιες”. Αυτό είπε. Ωστόσο, κάθεται και μιλάει στην κάμερα. Εγώ δε θα μιλούσα σε μια εκπομπή και σε μια παρουσιάστρια που πιστεύω ότι λέει όλο μπιπ».
Η σχέση με τον Σπύρο Μπιμπίλα και η στάση της εκπομπής
Η παρουσιάστρια συνέχισε, τονίζοντας πως η εκπομπή έχει χειριστεί την υπόθεση με ουδετερότητα:
«Να πω στον κύριο Καρκά, ότι εγώ, παρόλο που έχω μια προσωπική σχέση με τον κύριο Μπιμπίλα, όπως οι περισσότεροι εδώ, και τον εκτιμάμε και τον αγαπάμε, έχουμε τηρήσει πάρα πολύ τις ισορροπίες… Θεωρώ λοιπόν, ότι με αυτόν τον τρόπο, και δίκιο να έχει ο κύριος Καρκάς το χάνει. Για ποιό λόγο να επιτεθεί και σε εμένα».
Δείτε το video:
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.