Σοκαρισμένη παραμένει η Ρόδος από την εν ψυχρώ δολοφονία της 32χρονης Δώρας, η οποία έπεσε νεκρή από σφαίρες του πρώην συντρόφου της και κατόπιν αυτόχειρα.
Το φονικό σημειώθηκε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι όταν ο πρώην φίλος της ηλικίας 40 ετών έστησε καρτέρι στην 32χρονη εκπαιδευτικό, με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα, εκτελώντας την με κυνηγετική καραμπίνα. Ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα.
Ο 42χρονος φαίνεται πως έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του και στο παρελθόν.
«Χειριστικός, βίαιος & παραβατικός»
«Χειριστικός, επιθετικός, βίαιος και παραβατικός. Είχε μια επαναλαμβανομένη παραβατική συμπεριφορά», σημειώνει μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Βασίλης Μπέης, δικηγόρος πρώην συντρόφου δράστη.
Η πρώην σύζυγος του 42χρονου είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη ούσα θύμα βίαιης συμπεριφοράς, με τον αυτόχειρα μάλιστα να καταδικάζεται από τη δικαιοσύνη για ενδοοικογενειακή απειλή.
Παράλληλα, και η πρώην σύντροφος του δράστη είχε καταθέσει δύο μηνύσεις εναντίον του, «η πρώτη για σωματική βία και απειλή και η δεύτερη για παράβαση προσωπικών δεδομένων».
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



























![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)



![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)









































































