Την ώρα που περιοχές, όπως τα νησιά του Ιονίου και η Καρδίτσα, προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους από το πέρασμα του «Ιανού», η Εύβοια δεν έχει συνέλθει ακόμα καλά – καλά από τις πλημμύρες που την έπληξαν πριν από πάνω από ένα μήνα.
Αντιθέτως, αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι και δεν έχουν δει ακόμα τις αποζημιώσεις που τους έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση.
Γι’ αυτόν τον λόγο, η Επιτροπή Κατοίκων του Ληλάντιου Πεδίου, που επλήγησαν από τις πλημμύρες, διοργανώνει κινητοποίηση στη Γέφυρα του Βασιλικού, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί.
Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Κατοίκων αναφέρει τα εξής:
https://www.facebook.com/epitropililantiou/posts/104927564706268
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.














![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-75x75.jpg)




















![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)





![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)































































