23 χρόνια μετά το πρώτο Big Brother, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης έχει αλλάξει εντελώς ζωή. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πολλά χρόνια, σήμερα είναι παππούς δύο εγγονιών και επιστρέφει ξανά στο τραγούδι με νέο κομμάτι.
Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, που έγινε γνωστός μέσα από το πρώτο Big Brother, αποφάσισε να κάνει δυναμικό comeback με νέο τραγούδι, με τίτλο «Δεν επιτρέπεται», σε μουσική και στίχους του Ματθαίου Γιαννούλη.
Με αφορμή τη νέα του επαγγελματική κίνηση, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε τόσο στη ζωή του σήμερα όσο και στις σχέσεις του με τον άλλοτε συμπαίκτη και κουμπάρο του, Γιώργο Τριανταφυλλίδη, τον γνωστό «Τσάκα».
Δείτε βίντεο με το πώς είναι σήμερα:
@prodromos_official
@prodromos_official #funnytiktok #funnytiktok #funnyvideos #foryou #prodromos_official #fypage #skopelos
@prodromos_official #foryou #skopelos #freshfish #prodromos_official #familytime #fannytiktok
Όπως είπε ο ίδιος για την επιστροφή του στο τραγούδι:
«Η απόφαση δεν ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Πήγα στο στούντιο και ήταν το μπατζανάκι μου εδώ, ο Ματθαίος Γιαννούλης. Μου λέει: κάτσε να ακούσεις ένα τραγουδάκι. Το ακούω και του λέω: τέλειο, μπορώ να κάνω μια δοκιμή; Το δοκίμασα 2-3 φορές και λέω: γιατί να μην το ξανακάνω;».
@prodromos_official ” ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ” όλη μέρα και με ξεκούρδιστη κιθάρα !! Μπες YouTube να το ακούσεις όλο!! #fy #fyp #greeksong #greekmus
Η ζωή μακριά από τη δημοσιότητα
Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης εξήγησε πως μετά την τεράστια προβολή που πήρε από το Big Brother, επέλεξε σταδιακά να απομακρυνθεί από τα φώτα.
«Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα peak με τις εμφανίσεις μου στην τηλεόραση και στα μαγαζιά. Από κει ξεκίνησε να πέφτει το θέμα και λόγω κρίσης. Γύρισα λίγο στη Σκόπελο και επειδή πήγαινε πολύ καλά το μαγαζί, έμεινα εκεί 10-12 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τη σχέση του με τον Τσάκα αποκάλυψε πως πλέον δεν έχουν στενή επαφή.
«Δεν έχουμε πολλές επαφές πλέον με τον Γιώργο. Ίσα-ίσα λέμε ένα γεια στο Facebook και στα social. Έχει πάει στη Γερμανία ο Γιώργος».
Μιλώντας για τις ψυχαγωγικές εκπομπές του σήμερα σχολίασε με χιούμορ:
«Gossip τώρα κίτρινο; Στα δικά μας χρόνια τα αμιγώς μεσημεριανά ήταν… ΑΕΚάρα (κατακίτρινα)».
Δείτε βίντεο:
Η ζωή του Τσάκα 23 χρόνια μετά το Big Brother
Πέρασαν 23 χρόνια από τη νίκη του Γιώργου Τριανταφυλλίδη, του γνωστού «Τσάκα», στο πρώτο Big Brother του ΑΝΤ1. Παρά το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που είχε κερδίσει τότε, η ζωή του μόνο εύκολη δεν αποδείχθηκε τα επόμενα χρόνια.

Μετά τη νίκη του παντρεύτηκε την αγαπημένη του Άνια και απέκτησαν έναν γιο, τον Δημήτρη. Ωστόσο, λίγο αργότερα το ζευγάρι χώρισε και ο ίδιος προχώρησε σε δεύτερο γάμο.
Από τον δεύτερο γάμο του απέκτησε ακόμη δύο παιδιά, όμως τα πράγματα πήραν δύσκολη τροπή και ακολούθησαν σοβαρές δικαστικές διαμάχες.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Political» είχε δηλώσει:
«Καταστράφηκα από εκείνη. Με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη. Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε».

Και συνέχισε:
«Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα, εκείνη είχε μεγαλώσει εκεί και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος».

Η νέα ζωή στη Γερμανία
Σήμερα ο Τσάκας έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του στο πλευρό της συντρόφου του, Μαρίνας Κοβουσιάδη, η οποία – όπως λέει – στάθηκε δίπλα του στις δύσκολες στιγμές.

Ο ίδιος εργάζεται από το 2020 σε μεγάλη εταιρεία κατασκευής τιτανίου στη Γερμανία, έχοντας αφήσει οριστικά πίσω του τη ζωή της τηλεοπτικής δημοσιότητας.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.





























![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)







































































