Ο Πάνος Ρούτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης, καθώς ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος.
Ένιωσε αδυναμία και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο Πάνος Ρούτσι αισθάνθηκε έντονη ζάλη και τάση λιποθυμίας. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23:49, με αποτέλεσμα να κληθεί άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του προσφέρει βοήθεια.
Οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, προτού προχωρήσουν στη μεταφορά του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασής του.
Υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο νοσοκομείο
Μόλις έφτασε στον Ευαγγελισμό, οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστώσουν τα αίτια της αδιαθεσίας του και να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.