«Λουκέτο» και στη Super League! Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ουσιαστικά έλαβε την απόφαση να αναβάλει μέχρι νεωτέρας τα πλέι οφ λόγω κορωνοϊού.
Παρ’ όλα αυτά, οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός αντιδρά καθώς επιθυμεί να συνεχιστεί η αγωνιστική δραστηριότητα κεκλεισμένων των θυρών.
Δεδομένου λοιπόν ότι δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των ομάδων, παρά το γεγονός ότι οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός όπως και η πλειοψηφία των ΠΑΕ της Λίγκας συμφωνούν ως προς τη διακοπή, συγκαλείται έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για την Παρασκευή (12/3, 18.30) προκειμένου να υπάρξει ψηφοφορία.
Η αναβολή θα πρέπει πάντως να θεωρείται βέβαιη. Ως εκ τούτου, τα προγραμματισμένα παιχνίδια για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, ΑΕΚ-Παναθηναϊκού και Αρη-ΟΦΗ δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε κεκλεισμένων των θυρών όπως αρχικά είχε αποφασιστεί…
Η ανακοίνωση
Η ανακοίνωση της Super League για το έκτακτο δ.σ. αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 18:45 θα διεξαχθεί έκτακτο Δ.Σ. στα γραφεία της Super League, με θέμα:
Αναστολή του Πρωταθλήματος SuperLeague 1 Ανδρών (play off – play out) μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο μέτρων για την παρεμπόδιση εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2 – Ανάκληση ορισμού αγώνων».
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




























![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)



![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)










































































