Ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο όταν ρώτησαν τον διάσημο chef για το γκουρμέ πιάτο που είχε παρουσιάσει ο Τιμολέων Διαμαντής.
Πριν από μερικές εβδομάδες, στην εβδομάδα Silver Award του MasterChef, ένα από τα πιάτα που είχαν ετοιμάσει ο Τιμολέων Διαμαντής και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν: εγκέφαλοι γαρίδας με σάλτσα από δαμάσκηνο, τσίλι και ουίσκι.
Για το… ιδιαίτερο αυτό πιάτο, μάλιστα, είχε γίνει και ένας μικρός χαμός τότε μεταξύ των παικτών, καθώς είχαν ακουστεί πολλές ειρωνείες.
Με καλεσμένο τον Λευτέρη Λαζάρου στο Happy Day της Μεγάλης Τετάρτης, λίγο πριν το τέλος της σύνδεσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ρωτήσει τον βραβευμένο chef αν γνωρίζει σχετικά με τον εγκέφαλο γαρίδας.
Ο Λευτέρης Λαζάρου ρώτησε αρχικά απορημένος: «Εγκέφαλο γαρίδας»; Στη συνέχεια γέλασε χαρακτηριστικά και είπε: «Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω! Σηκώνω τα χέρια ψηλά! Σηκώνω τα χέρια ψηλά»!
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.