Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, μιας πόλης που σήμερα κατοικείται από τους απογόνους των προσφύγων που σφαγίασαν οι κεμαλιστές, δήλωσε πριν από λίγες ημέρες πως «χέστηκε» εάν ο Μουσταφά Κεμάλ έχει σκοτώσει Έλληνες.
Δεν είναι κάποιου είδους αστείο, αυτό δήλωσε ενώ εξύμνησε τον Κεμάλ για την οργάνωση του Τουρκικού κράτους.
Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του «I don’t give a sh*t. If he killed or not Greeks or whatever» δηλαδή χ*στηκα αν (Ο Κεμάλ) σκότωσε Έλληνες ή οτιδήποτε άλλο.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
































![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)




























































![Alldaynews.gr Χαμός σε Βάφτιση! Η Νονά έκανε Λάθος το όνομα του παιδιού προκαλώντας… εγκεφαλικό στη μάνα[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2023/08/vaftisi-360x180.jpg)







