Τον λόγο που ακύρωσε τις προγραμματισμένες τις συναυλίες σε Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα και Σέρρες θέλησε να εξηγήσει στους θαυμαστές της η Πέγκυ Ζήνα και επέλεξε να το κάνει διαδικτυακά μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook.
Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έγραψε:
«Εξαιτίας ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δυστυχώς αναγκάζομαι να ακυρώσω τις προγραμματισμένες μου συναυλίες στο Βόλο, στη Λάρισα, στα Ιωάννινα και στις Σέρρες . Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το όμορφο συναυλιακό μουσικό ταξίδι και…σας περιμένω στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ από 26/8».
[ad id=”215657″]
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.














![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-75x75.jpg)




























![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-360x180.jpg)






























































