Ένταση και αστυνομία, χθες, στις Πατέλες μετά από “σύρραξη” δύο οικογενειών
“Μαλλιά – κουβάρια” έγιναν, χθες το βράδυ, δύο οικογένειες στην οδό Γερωνυμάκη στις Πατέλες, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώνονταν τακτικά πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός ζευγαριού ανήλικων που πριν λίγο καιρό παντρεύτηκαν.
Η οικογένεια της νύφης, αντιδρώντας στα επαναλαμβανόμενα επεισόδια σε βάρος της κόρης που δεχόταν βία από το σύζυγό της, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και … να πάρει πίσω τη νύφη, κάτι που όμως η οικογένεια του γαμπρού δε δέχτηκε … χωρίς αντιρρήσεις.
Χθες το βράδυ, λοιπόν, μεταξύ των τσιγγάνικων οικογενειών ξέσπασε “σύρραξη” με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί “στο πόδι” όλη η γειτονιά και να χρειαστεί να σπεύσει και η αστυνομία, αφού τα μέλη των δύο οικογενειών … πιάστηκαν στα χέρια!
cretalive.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-75x75.jpg)




































![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-360x180.jpg)






























































