Το μπουγατσάν είναι η λέξη που πρόσθεσαν εδώ και μερικούς μήνες όλοι στο λεξιλόγιό τους.
Ενα ιδιοφυές γλυκό που σερβίρει το Εstrella στη Θεσσαλονίκη και συνδυάζει το κρουασάν με την μπουγάτσα. Αλλά η φαντασία του δημιουργού του Δημήτρη Κοπαράνη δεν σταμάτησε εκεί. Προχώρησε το πρώτο ελληνικό υβριδικό γλυκό ένα βήμα παρακάτω, δημιουργώντας το πουράκι μπουγατσάν.
Το πουράκι μπουγατσάν είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των δημιουργών του μπουγατσάν με τα ζαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου με τον ιδιοκτήτη του τελευταίου να λέει μιλώντας στο Glow.gr ότι για το νέο αυτό προϊόν έδωσαν ότι καλύτερο ειχαν.
Το πουράκι με κρέμα μπουγατσάν θα είναι διαθέσιμο από τις 06.09.2014 μέχρι τις 06.01.2015 στα καταστήματα Χατζηφωτίου και στο Estrella.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.