Σεισμική δόνηση, 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να βγουν στους δρόμους οι πολίτες παρά το τσουχτερό κρύο.
Μόλις στα 5 χιλιόμετρα ήταν το εστιακό βάθος του σεισμού, με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή 9 χιλιόμετρα από την Πάτρα.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.









![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-75x75.jpg)

















![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)













































































