Όπως είπε, ο 20χρονος φοιτητής αποτελεί το πρώτο καταγεγραμμένο με θάνατο θύμα του σχολικού εκφοβισμού.
Δέσμευση να πράξει το παν δυνατό για να εκλείψει το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού ανέλαβε ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς με αφορμή τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Όπως είπε, ο 20χρονος φοιτητής αποτελεί το πρώτο καταγεγραμμένο με θάνατο θύμα του σχολικού εκφοβισμού.
«Η εμπέδωση της δημοκρατικής παιδείας παντού είναι ειδική ευθύνη και αναγνωρίζουμε πλήρως το βάρος της», πρόσθεσε ο κ. Μπαλτάς.
Πηγή: naftemporiki.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.






































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)
































































