Το τραγικό τροχαίο στη Ρουμανία, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ, έχει προκαλέσει βαθύ πένθος και ανείπωτη οδύνη, με τις μαρτυρίες των συγγενών να συγκλονίζουν.
«Μου είπε ότι ο αδερφός μου πέθανε, δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω, γιατί με το που μου το είπε δεν είχα κουράγιο να ρωτήσω τίποτα», λέει ο αδερφός του 30χρονου
Βαριά σκιά θλίψης έχει απλωθεί στη χώρα μετά την είδηση του θανάτου επτά Ελλήνων οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σκοτώθηκαν στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, ενώ ταξίδευαν οδικώς με προορισμό τη Γαλλία.
Δείτε το βίντεο:
Οι δέκα φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Κατερίνη, συνέχισαν προς την Αλεξάνδρεια και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι της Τρίτης (27.01.2026), επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο βαν, πέρασαν τα σύνορα Ελλάδας – Βουλγαρίας και μπήκαν στον αυτοκινητόδρομο DM6-E70, κοντά στην περιοχή της Τιμισοάρα στη Ρουμανία.
Η μοιραία προσπέραση στον αυτοκινητόδρομο
Κατά τη διάρκεια προσπέρασης, ο οδηγός του μίνι βαν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με νταλίκα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και είχε τραγικό απολογισμό: επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ τρεις ακόμη τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.
Οι δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο τρίτος ήταν εκείνος που κατάφερε να ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές. Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, και οι τρεις «έχουν συνείδηση και η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο».
Συγγενείς σε απόγνωση και πόνο
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες και οι περιγραφές από τους συγγενείς των επτά θυμάτων, που αδυνατούν να αποδεχτούν ότι οι άνθρωποί τους δεν θα επιστρέψουν ποτέ. Ο αδερφός ενός 30χρονου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, που ήταν ανάμεσα στα θύματα, μίλησε αποκλειστικά στο newsit.gr και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε.
«Πήρα τηλέφωνο τον φίλο του, που είχε τις αισθήσεις του, και μου είπε ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός», ανέφερε στο newsit.gr ο αδερφός του 30χρονου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο της Ρουμανίας, ενώ κατευθύνονταν προς τη Λυών της Γαλλίας για τον αγώνα της ομάδας τους.
Δείτε το βίντεο:
«Δεν είχα κουράγιο να ρωτήσω τίποτα άλλο»
«Από το πρωί προσπαθώ να βγάλω άκρη, δεν είμαι καλά αυτή τη στιγμή. Μόλις έμαθα τι συνέβη, τηλεφώνησα και μίλησα με το παιδί που είχε τις αισθήσεις του. Μου είπε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο και του έκαναν εξετάσεις. Μου είπε ότι ο αδερφός μου πέθανε. Δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω, γιατί με το που μου το είπε δεν είχα κουράγιο να ρωτήσω τίποτα», πρόσθεσε ο αδερφός του 30χρονου.
Δείτε το βίντεο:
Το τελευταίο αντίο στη Ρουμανία
Η οικογένεια του 30χρονου αναμένεται να ταξιδέψει στη Ρουμανία για την αναγνώριση της σορού του αγαπημένου της ανθρώπου. Την ίδια στιγμή, συγγενείς και φίλοι του άτυχου Χρήστου παραμένουν σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που τους στέρησε τόσο άδικα το πρόσωπο που αγαπούσαν.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.








































































































