Σε μια στιγμή και με μια απερίσκεπτη κίνηση χάθηκε μια ζωή. Τόσο άδικα
Τραγική στιγμή στην Πέλλα, όταν μια γυναίκα έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο, από το ίδιο της το αυτοκίνητο.
Το αυτοκίνητο κύλησε και τη χτύπησε θανάσιμα
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην αυλή σπιτιού στην περιοχή Άθυρα Πέλλας, όταν μια 69χρονη γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητό της για να επισκεφθεί φίλους. Όπως φαίνεται, η γυναίκα είχε σταθμεύσει το όχημα σε κατηφορικό σημείο, αλλά δεν τράβηξε το χειρόφρενο.
Το αυτοκίνητο άρχισε να κυλά προς τα πίσω και την παρέσυρε, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα που αποδείχθηκαν μοιραία.
Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής
Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία των Αθύρων. Σύμφωνα με πληροφορίες από το *voria.gr*, όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, την ώρα που η γυναίκα είχε μόλις απομακρυνθεί από το όχημα για να χτυπήσει την πόρτα των φίλων της.
«Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και βγήκα έξω. Είδα το αυτοκίνητο πάνω της. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο τοπικό μέσο.
Έρευνα από την τροχαία Χαλκηδόνας
Το περιστατικό ερευνάται από το τμήμα τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να διευκρινιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.
Οι πρώτες ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι η γυναίκα πιθανότατα ξέχασε να τραβήξει το χειρόφρενο ή δεν το είχε ασφαλίσει επαρκώς, με αποτέλεσμα το όχημα να κυλήσει ανεξέλεγκτα.
Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια
Η είδηση του θανάτου της 69χρονης σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της και σε όλους όσοι τη γνώριζαν στην περιοχή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μια τόσο απλή και καθημερινή παράλειψη οδήγησε σε μια τέτοια τραγωδία.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.