Δραματικές είναι οι ώρες που περνούν για την οικογένεια της 17χρονης, η οποία αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Χανιά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Η ανήλικη υπέστη διάτρηση εντέρου και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Χανίων.
Η κατάσταση της νεαρής γυναίκας παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή και αν τις επόμενες ώρες δεν παρουσιάσει επιπλοκή εκτιμάται ότι η πορεία της θα εξελιχθεί ομαλά.
Συνελήφθη ο πατέρας
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το συμβάν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και συνελήφθη ο πατέρας της για πλημμελή φύλαξη.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




























![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)












































































